شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی  سورنا سیر

هواپیمایی سورنا سیر

 

 اتریش یکی از کشور های حوزه اتحادیه اروپا همچنین پیمان شینگن است.  

این 28 کشور اروپایی که واحد پول آنها یورو)است، شرایط اقتصادی خود را از یکدیگر تبعیت می کنند. اقتصاد اروپا از زمان تشکیل اتحادیه اروپا به صورت یکپارچه در آمده است وحتی قوانین کاردر کشور های این اتحادیه تقریبا مشابه است. این کشور ها،همچنین در اعطای اجازه اقامت دادن وتابعیت هم به صورت مشابه در اکثر اوقات عمل می کنند.بصورت کلی قانون برای اخذ پیشنهاد کاری در اتحادیه اروپا، بدین صورت است که شغل مورد نظر می بایست در سایت کاریابی اتحادیه اروپا به مدت 3 هفته آگهی گردد. در همین زمان ،اگر هیچ داوطلبی از 28 کشور عضو این اتحادیه ،جهت قبول این شغل اقدام نکرد،در این زمان،سازمان ها می توانند نیروهای مورد نظر خود را از خارج این اتحادیه،به خدمت گیرند. بنابراین باید گفت پیدا کردن شغل برای افراد خارج ار اتحادیه اروپا بسیار سخت خواهد بود با توجه به دشوار بودن این روند وبا توجه به قوانین حال حاضر اتحادیه اروپا،بهترین روش پیش روی متقاضیان اخذ اقامت دائم اتریش،اقدام جهت اخذ ویزای تجاری اتریش و راه یاقتن به خاک کشور اتریش و در پی آن اقدام جهت اخذ ویزای تجاری اتریش می باشد.لازم به ذکر است ،افرادی که موفق به اخذ ویزای کاری اتریش می شوند،پس از حدودا چهار سال کار در اتریش و پرداخت مالیات به دولت اتریش،می توانند موفق به اخذ اقامت دائم اتریش شوند

معمولا بری اخذ هر نوع ویزایی یک سری مدارک متفاوت نیاز است. ولی در کل این مدارک اصلیترین مدارکی هستند که باید برای گرفتن ویزای تجاری اتریش نیاز است.

مدارک لازم برای وقت سفارت اتریش:

 اصل گذرنامه با ٣ ماه اعتبار از تاريخ انقضای مدت رواديد و داری حداقل ٢ صفحه خالی. (امضاء شده).
دعوتنامه
ریزپرینت حساب بانکی
گواهی تمکن مالی بانک
فیش حقوقی
گواهی اشتغال به کار
گواهی ثبت شرکت/ پروانه کسب، پروانه مطب
سند ملکی
شناسنامه
سایر مدارک
کپی بیمه

وقت سفارت دانشجویی اتریش

اصلی ترین شرط اعطای ویزای تحصیلی از سوی دولت اتریش  

اخذ پذیرش برای تحصیل در دانشگاه های اتریش است. برای اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش داوطلب باید دانشجوی رشته مورد نظر در کشور خود باشد و یا مدرک تحصیلی او در کشوری که آن را کسب کرده است و هم چنین در اتریش برای پذیرش دانشگاه کافی باشد. به عبارت دیگر دیپلم دبیرستان به تنهایی قابل قبول دانشگاه های اتریش نیست و قبولی در کنکور دانشگاه (سراسری یا دانشگاه آزاد) در رشته و مقطع مورد نظر، پیش شرط درخواست پذیرش است.
دانشجویانی که در دانشگاه های ایران به تحصیل اشتغال دارند و یا داشته اند، باید گواهی صادره از دانشگاه و ریزنمرات مهر وموم شده ی خود ارایه دهند. در این گواهی باید منعکس باشد که فرد متقاضی از ادامه تحصیل منع نشده است. دانشکده های هنرهای عالی، و دانشگاه ها در بعضی از رشته ها (مانند پزشکی، داروسازی، اقتصاد و روانشناسی) امتحان ورودی - شامل امتحان کتبی و مصاحبه حضوری - نیز برگزار می کنند. برای دریافت پذیرش باید در این امتحان ورودی شخصا شرکت کرد.
دانشجویان خارجی باید پس از ثبت نام در دانشگاه های اتریش برای آموختن زبان آلمانی و در اکثرموارد در صورت پایین بودن نمرات چهار سال دبیرستان در دروس اصلی و مرتبط با رشته تحصیلی انتخاب شده، برای این دروس، یک دوره یک ساله تا دوساله ی پیش دانشگاهی  (Vorstudienlehrgang) را بگذرانند.

مدارک لازم جهت وقت سفارت دانشجویی اتریش:

درخواست رواديد بايد شخصا ارائه شود. سفارت اتریش در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست رواديد امتناع
خواهد کرد. بررسی درخواست رواديد بطورمعمول 3 تا 4 ماه بطول می انجامد.
فرم درخواست ويزا که بطور کامل و خوانا پر شده و شخصا امضاء گرديده باشد همراه با عکس
گذرنامه با مدت اعتبار کافی( حداقل 6 ماه از تاريخ درخواست رواديد )
فتوکپی از تمام صفحات گذرنامه برای وقت سفارت اتریش
فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه برای وقت سفارت اتریش
ترجمه شناسنامه با تاييد وزارت امور خارجه و تاييد سفارت اتريش
تعهد نامه مالی که يا خود متقاضی در ايران يک حساب ريالی و يا ارزی به نام خود حساب باز کرده است و مبلغ 10000 يورو به حساب خود پول گذاشته و تاييد آن را از بانک می گيردو به سفارت اتریش ارائه می دهد و يا آنکه متقاضی دعوت کننده ای در اتريش دارد
پرينت گردش مالی سه ماه آخر حساب ريالی متقاضی در ايران
اصل و فتوکپی از پذيرش و يا تاييد دريافت درخواست پذيرش از يک دانشگاه يا ( Fachhochschul)در اتريش
گواهی عدم سوء پيشينه
ترجمه گواهی عدم سوء پيشينه با تاييد وزارت امور خارجه و تاييد سفارت اتريش

وقت سفارت فوری اتریش

قبل از اینکه ابتدا وقت خود را در سفارت اتریش یا یکی از سفارتهای حوزه شینگن بگیرید باید به تاریخ دعوتنامه خود (چنانچه دارید) دقت نمائید و بعد وقت خود را اپلای کنید، اگر تاریخ دعوتنامه حدودا ۳ هفته دیگر باشد ممکن است سفارت به شما وقت ۲ ماه دیگه یا ۱ ماه دیگه بدهد که در این صورت دعوتنامه شما باطل خواهد شد چون به موقع وارد سفارت نشدید. در صورتی که شما از طرف یکی از بستگانتان در خارج از کشور تقاضای دعوتنامه میکنید حتما تاریخ سفر را ۲ ماه بعد از آن لحظه که دعوتنامه دست شما خواهد رسید انتخاب کنید

مدارک لازم جهت وقت فوری سفارت اتریش

نام و نام خانوادگی
شماره تلفن
ایمیل شخصی
عکس صفحه اول پاسپورت

ارسال عکس 4*3برای وقت سفارت اتریش

وقت سفارت توریستی اتریش

ویزای توریستی اتریش به اشخاصی که قصد سفر تفریحی و بازدید و یا دیدار با اعضای خانواده شان را دارند تعلق می گیرد , ویزای توریستی اتریش دارای اعتبار 1 ماهه می باشد که متقاضی باید زودتر از تمام شدن انقضای ویزای خود اتریش را ترک کند.

برای اخذ ویزای اتریش, انجام مصاحبه و گرفتن وقت سفارت اتریش الزامی است.

وقت سفارت اتریش اولین قدم برای اخذ ویزای اتریش , پر کردن فرم شینگن است

نکته: در صورتی که قصد سفر به اتریش بصورت خانوادگی را دارید میبایست برای تک تک

افراد خانواده فرم های جداگانه پر شود

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

هماهنگی: 88190534-021 داخلی 2 خانم بیسادی



   

تهران - خیابان آفریقا -بین چهارراه جهان کودک و میرداماد - پلاک 88 - برج نگین - طبقه همکف - واحد 1