شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی  سورنا سیر

هواپیمایی سورنا سیر

 

خدمات مشاوره بخش اقتصادی سفارت ایتالیا در همه امور مربوط به روابط اقتصادی ایران و ایتالیا ارایه می گردد. تمام شرکت های ایرانی و ایتالیایی می توانند از خدمات بخش اقتصادی سفارت استفاده نمایند. این بخش، اقتصاد کلان ایران و تحولات آن را دنبال کرده و تحلیل می کند

مدارک لازم برای تعیین وقت سفارت ایتالیا چیست؟

  • عکس یا کپی صفحه اول پاسپورت
  • عکس 4*3
  • شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی و پیگیری

وقت ویزا تجاری ایتالیا چگونه است ؟

یکی از راه های ورود به کشور ایتالیا اخذ ویزای کار ایتالیا می باشد. درخواست بسیاری از مهاجرین برای مهاجرت اخذ ویزای کاریاست ولی برای دریافت این نوع ویزا باید شخصی به عنوان کارفرما در کشور مقصد شما را استخدام کند واین موضوع خود شرایط خاصی دارد.

مدارک لازم جهت اخذ وقت سفارت تجاری ایتالیا چیست ؟

  • فرم رایگان قطع A3- قطع A4
  • دو قطعه عکس پرسنلی (3X4) بدون روتوش
  • گذرنامه با دست کم دو برگ سفید و با حداقل سه ماه اعتبار از تاریخی که متقاضی قصد ترک حوزه شنگن را دارد.
  • هزینه صدور روادید، از قرار هر نفر 60 یورو، تنها بصورت نقدی و در وجه یورو قابل پرداخت است. همسر، فرزندان، والدین، پدربزرگ، مادربزرگ و نوادگان شهروندان اتحادیه اروپا یا همسرانشان هزینه ای پرداخت نمی نمایند.
  • دعوتنامه بر روی سربرگ شرکت ایتالیایی که می بایست عینا از روی مدل ضمیمه تهیه و با دقت تکمیل گردد و به همراه گواهی ثبت در اتاق بازرگانی یا تاییدیه اتاق بازرگانی مبنی بر اصالت ثبت شرکت (Visura Camerale) برای متقاضی ارسال شود.

وقت ویزا  توریستی سفارت ایتالیا چگونه است ؟

یکی از انواع ویزاهای موجود ، ویزای توریستی میباشد. ویزای توریستی ایتالیا، شامل افرادی می‌شود که با هدف گردشگری در کشور ایتالیا، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را دارند. توجه کنید که با دریافت ویزای توریستی ایتالیا به شما مجوز کار داده نمیشود و برای اشتغال در ایتالیا، نیاز به صدور مجوز کار دارید.

مدارک لازم جهت  اخذ ویزای توریستی ایتالیا چیست ؟

  • شناسنامه
  • به همراه ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات
  • دعوتنامه که می بایست توسط یک شهروند ایتالیایی یا شهروند خارجی مقیم ایتالیا تکمیل گردد
  • همراه داشتن فرم درخواست ویزا از سوی دعوت کننده به همراه کپی از کارت اقامت
  • پاسپورت
  • پاسپورت باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست ویزا اعتبار داشته باشد به همراه کپی پاسپورت تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده باشد.
  • دو قطعه عکس رنگی 3 در 4 (روشن، واضح و کاملا جدید و مشابه با ظاهر فعلی شما)
  •  در صورتی که عکس همراهان در پاسپورت شما باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید.
  •  آدرس دقیق محل کار و منزل
  • اسناد دال بر وضعیت شغلی متقاضی
  • کارمندان بخش دولتی: ترجمه‌ی آخرین حکم کارگزینی
  • کارمندان بخش خصوصی‌: گواهی اشتغال به کار
  • دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها: کارت بین‌المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی
  • مبلغ 60 یورو پول نقد

وقت تحصیلی سفارت ایتالیا چگونه است ؟

تحصیل در ایتالیا از این نظر ایتالیا سومین کشور دنیا و نخستین کشور در اروپا از نظر سهولت برای ورود دانشجویان است. در ایتالیا دانشگاه های ممتاز و دولتی بی نظیری چون دانشگاه های ساپیینزا، بولونیا و پلی تکنیک میلان، تورین و بسیاری دیگر با رتبه های جهانی بسیار مناسب وجود دارد.

مدارک مورد نیاز برای ویزای دانشجویی ایتالیا چیست ؟

  •  اصل آخرین مدرک تحصیلی بسته به مقطع مورد نظر برای ادامه تحصیل در ایتالیا ، دیپلم و پیش دانشگاهی برای مقطع کارشناسی، مدرک کارشناسی برای مقطع کارشناسی ارشد و مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد برای مقطع دکترا ، به همراه ریز نمرات هر مقطع ترجمه شده به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت دادگستری و امور خارجه – کپی مدارک تحصیلی به زبان فارسی
  • ترجمه شناسنامه به زبان ایتالیایی
  • اصل و کپی گذرنامه
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • سه قطعه عکس پشت نویسی شده (منطبق بر استاندارد ویزای شنگن(گردش 3 ماهه حساب جاری به نام دانشجو و یا والدین به میزان حداقل 5820 یورو برای هر سال تحصیلی (کارشناسی 3 سال – کارشناسی ارشد 2 سال)
  • تضمین مالی برای پرداخت مخارج دانشجو در ایتالیا ( سند منزل، فیش حقوق، قرارداد شغلی و …) ترجمه شده به زبان انگلیسی و ایتالیایی
  • اصل و کپی مدرک زبان انگلیسی IELTS TOEFL MCHE TOLIMO
  • دو نسخه از پذیرش دانشگاه
  • کپی یا اصل بلیط به مقصد ایتالیا
  • رزرو هتل از اولین روز تاریخ بلیط به مدت 20 روز
  • برای متقاضیان کارشناسی ارشد: شرح دروس دوره کارشناسی به زبان ایتالیایی یا انگلیسی

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

هماهنگی: 88190534-021 داخلی 2 خانم بیسادی



   

تهران - خیابان آفریقا -بین چهارراه جهان کودک و میرداماد - پلاک 88 - برج نگین - طبقه همکف - واحد 1