شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی  سورنا سیر

هواپیمایی سورنا سیر

 

برای اخذ ویزای توریستی ایران میتوانید در انواع زیر اقدام کنید:

شرایط اخذ روادید ایران:

شما به عنوان میزبان میتوانید به بخش روادید وزارت امور خارجه مراجعه کرده و برای ثبت نام ویزای ایران و اخذ روادید ایران اقدام کنید اما در نظر داشته باشید که اگر توسط یکی از آژانسهای مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا باشند اقدام کنید(سورنا سیر دارای مجوز رسمی از وزارت امور خارجه میباشد)، زمان دریافت ویزا برای میهمانتان کوتاه تر خواهد بود.

آژانس سورنا سیر دعوتنامه ای برای شخص دعوت شونده ( میهمان ) صادر میکند که در صورت موافقت بخش روادید وزارت امور خارجه ایران، شماره تایید به آژانس مسافرتی اعلام گردیده و میهمان میتواند با مراجعه به کنسولگری ایران و ارائه کد تایید ویزای ایران، ویزای توریستی خود را دریافت نماید.

مدت زمان ارائه شماره تایید ویزا ( کانفرمیشن نامبر یا رفرنس نامبر ) از طرف وزارت امور خارجه، بین 7 الی 10 روز کاری زمانبر است .

اعتبار ویزای ایران 3 ماه می باشد که با این نوع ویزا، مسافرین و میهمانان می تواند به مدت 30 روز در کشور ایران اقامت داشته باشند.

در صورتی که مسافرین و میهمانان تمایل داشته باشند که مدت بیشتر از 30 روز در ایران اقامت داشته باشند، باید درخواست تمدید ویزای ایران دهند.

توجه داشته باشید که دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور و یا عدم صدور روادید اتباع خارجی اختیار کامل دارد.

اقامت بیش از مدت تعیین شده در روادید کشور ایران، خلاف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران میباشد.

دارندگان روادید پس از ورود به خاک کشور ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات این کشور خواهند بود.

محل اخذ ویزای ایران باید توسط شخص دعوت شونده ( میهمان ) مشخص شود.

مدارک لازم جهت اخذ روادید توریستی ایران:

•           مشخصات شخص دعوت کننده ( میزبان )

•           آدرس محل کار و منزل + شماره تماس محل کار و منزل

•           اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه شخص دعوت کننده ( میزبان )

•           شماره ملی شخص دعوت کننده ( میزبان )

•           اسکن رنگی گذرنامه شخص دعوت شونده ( میهمان )

•           آدرس مکان اقامتی شخص دعوت شونده ( میهمان )

ویزای ایران برای اتباع خارجی در فرودگاه:

*** برای دریافت ویزای توریستی ایران در فرودگاه، کشورهایی به غیر از اتباع کشورهای آمریکا، انگلستان، کانادا، کلمبیا، سومالی، بنگلادش، هندوستان، پاکستان، افغانستان، اردن و عراق میتوانند ویزای فرودگاهی ایران را دریافت کنند و کشورهای نام برده شده باید حتما قبل از ورود به ایران به کنسولگری ایران مراجعه کرده و ویزای ایران را دریافت نمایند **

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

هماهنگی: 88190534-021 داخلی 2 خانم بیسادی



   

تهران - خیابان آفریقا -بین چهارراه جهان کودک و میرداماد - پلاک 88 - برج نگین - طبقه همکف - واحد 1