شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی  سورنا سیر

هواپیمایی سورنا سیر

 

برای ورود به هر کدام از شهرهای امارات، باید ویزای امارات متحده عربی را داشته باشید. ویزای توریستی امارات معمولا ۱۴ روزه است و هر ویزا به مدت یک ماه اعتبار دارد؛ یعنی با ویزای توریستی امارات شما حق ۱۴ روز اقامت در شهر مورد نظرتان را دارید. البته دریافت ویزای یک ماهه و سه ماهه هم از امارات امکان پذیر است و با انتخاب این نوع از ویزا شما امکان یک یا سه ماه اقامت در شهر مورد نظرتان را دارید.
هزینه ویزای توریستی امارات براساس نوع ویزا، مدت اقامت، عادی یا ضروری بودن متفاوت است. در صورتی که بخواهید بدون بلیط ویزا بگیرید، از شما یک چک ضمانت هم دریافت می‌کنند.

اطلاعات کلی برای دریافت ویزای دبی

اداره مهاجرت و وزارت کار بلیط ويزا دبی را صادر می کند و نه توسط سفارت خانه ها برای مليت های مختلف، تفاوت بسياری دارد و قوانين مربوط به آن بدون اطلاع قبلی تغيير می کنند. لذا قبل از سفر حتما اطلاعات لازم را کسب نماييد و نسبت به تهيه ويزا اقدام نماييد. تمامی مسافران به جز افراد ساکن کشورهای عضو شورای همکاری خليج (بحرين، کويت، قطر، عمان و عربستان سعودی) می بايست ويزا تهيه نمايند. برای صدور ويزا تجارتی، سياحتی و غيره، شخص، شرکت و يا سازمانی در دبی می بايست ضمانت تقاضا کننده ويزا را به عهده بگيرد و بايد مسافر را در تاريخ مقرر از کشور خارج کنند. اين مسئول در امارات به نام “کفيل” معروف است.
در دو صورت کفيل می تواند برای مسافر ويزا درخواست نمايد. اول اينکه از نزديکان مسافر باشد که در اين صورت بايد فرم نسبيت از سفارت مربوطه دريافت کند و يا رابطه تجاری داشته باشد. در روش دوم بر اساس رابطه های کاری و تجاری، سازمانهای دولتی و شرکتهای خصوصی می توانند برای مسافر خود درخواست ويزا نمايند. لازم به يادآوری است که ويزاهای توريستی و يا زيارتی توسط خطوط هوايی، هتل ها و يا آژانس های مسافرتی درخواست می شود (به همین علت آژانسهای مسافرتی از کلیه مسافرین دوبی خود ضمانت اخذ می نمایند.

انواع ویزای دبی

  • ویزای توریستی دبی
  • ویزای ترانسپورت دبی
  • ویزای کار دبی
  • ویزای تجاری دبی

ویزای توریستی دبی

دریافت ویزای توریستی برای امارات متحده عربی بسیار آسان و راحت شده و تقریبا کلیه شرکت های مسافرتی این کار را با دریافت وجهی انجام می دهند. این ویزاها در انواع 14 روزه و 1 ماهه و 3 ماهه قابل دریافت می باشد و گاها ویزای 1 ماهه با مراجعه به اداره مهاجرت و پرداخت وجه قابل تبدیل به 2 ماهه می باشد.ویزای 3 ماهه را فقط بعضی از شرکت های مسافرتی نظیر شرکت هواپیمایی العربیه صادر کرده و قیمت آن متفاوت می باشد.

ویزای ترانسپورت دبی

این ویزا نوع دیگری از ویزیت ویزا است که دارای مدت 14 روز است و قابل تمدید نیست معمولا این تورهای 3 شب و4 روز از این نوع ویزا استفاده میکنند. هزینه این ویزا حدود 400 درهم میباشد

ویزای کار دبی

معمولا توسط کفیل یا شرکتی که شما را استخدام کرده باید اقدام شود . این ویزا به شما امکان اقامت 3 ساله در دبی را میدهد.جهت کارکردن باید دارای این نوع ویزا باشید . (در حال حاضر گرفتن این نوع ویزا برای ایرانیان مشکل میباشد و بستگی به محل کاروقدرت کفیل دارد)
تعداد دیگری هم ویزا اقامت وجود دارد که هزینه های بسیار بالایی دارند مثل .ویزای شریک لایسنس که جهت آغاز یک شرکت جدید استفاده میشود و یا ویزای اقامت برای خرید خانه البته همه این ویزا ها اقامت 3 ساله هستندوهر 3 سال باید تمدید شوند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای دبی

  • اسکن رنگی از پاسپورت
  • اسکن رنگی ۱ قطعه عکس
  • چک ضمانت برگشت
  • تعهد نامه

برای اخذ ویزا دبی به نکات زیر توجه کنید

  ویزا توریستی امارات ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت ۱۴ روز می توانید در کشور امارات اقامت کنید.

  ویزا به ۲ صورت عادی و فوری اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی دبی ۷ روز کاری و ویزا فوری دبی ۲ روز کاری زمان لازم دارد.

  در صورتی که ویزا دبی را بدون رزرو هتل دریافت کنید، یک فقره چک ضمانت بازگشت به مبلغ ۵ میلیون تومان دریافت می شود.

  در حال حاضر امکان اخذ ویزا ۱ ماهه از کشور امارات نیز وجود دارد که با این ویزا شما می توانید به جای ۱۴ روز به مدت ۱ ماه در امارات اقامت کنید.

  از صدور ويزا برای زنان مجرد زير 30 سال معمولا جلوگيری می شود مگر اينکه همراه پدر و یا همسر خود قصد سفر داشته باشند. صدور ويزا برای افراد بالای 55 سال نيز بسيار مشکل می باشد.
  در صورت عدم ترک کشور در تاريخ مقرر، در فرودگاه دبی يک جريمه 100 درهمی به ازاء هر روز تاخير از مسافر اخذ می شود.

  در صورتی که قصد ورود به کشور امارات از طريق فرودگاه شهری غير از دبی (ابوظبی، شارجه و ..) را داريد،میبايست ويزای ورود به همان شهر را تقاضا نماييد. برای تهیه این ویزا 500 درهم اخذ میکنند

  افراد کمتر از ۲۳ سال برای اخذ ویزای دبی باید اسکن پاسپورت پدر یا مادر به همراه اسکن صفحات شناسنامه را هم ارسال کنند

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

هماهنگی: 88190534-021 داخلی 2 خانم بیسادی



   

تهران - خیابان آفریقا -بین چهارراه جهان کودک و میرداماد - پلاک 88 - برج نگین - طبقه همکف - واحد 1